Skip to main content
GØR RESEARCH BEDRE MED OS
Byg din fremtid med TGM Research.

Kun ved at søge, kreere, prøve noget nyt kan vi bevæge os hurtigere end før. Vi lærer hver dag. Vi vokser hver dag. Og det er sjovt!

GREG LASKI, ADMINISTRERENDE DIREKTØR FOR TGM RESEARCH

GØR RESEARCH BEDRE MED OS

Byg din fremtid med TGM Research.

Kun ved at søge, kreere, prøve noget nyt kan vi bevæge os hurtigere end før. Vi lærer hver dag. Vi vokser hver dag. Og det er sjovt!

GREG LASKI, ADMINISTRERENDE DIREKTØR FOR TGM RESEARCH

VOKS MED OS

Hos TGM Research arbejder vi som et team for at opnå mere.

 

I vores team er det et krav, at vi alle skal være: nysgerrige, fordi vi tror på at udvikling driver denne verden, pålidelige, fordi alle har tillid til os på deres rejse til bedring, sultne, fordi vi stræber efter de højeste mål, iværksættere, fordi kun ægte lidenskab kan føre til store præstationer.

GREG LASKI, ADMINISTRERENDE DIREKTØR

TGM Research Work as Team

VI FORBEDRER RESULTATERNE

Fleksibelt samarbejde for bedre resultater og tilfredshed med det, du laver.

Vi er fleksible, og vi kan udnytte forskellige muligheder. Derfor kan måden at arbejde med os på også være fleksibel. Vælg den måde, der passer dig bedst.

Career in TGM Research

Karriere i TGM

Bliv medlem af vores faste team. Hvis du kender til research verdenen, virksomhedsudvikling eller tekniske løsninger på Internettet - kontakt os eller tjek de tilgængelige jobtilbud.

TGM Research Network Freelancer

Freelancer på netværket

Vi udvider konstant netværket af vores freelancere, som vi samarbejder med inden for blandt andet kvalitativ research, oversættelser (herunder samtidig tolkning) og programmering. Kontakt os når som helst.

TGM Research Local Consultant

Lokal konsulent

Hvis du er en midlertidig meget erfaren og specialiseret leder, konsulent, og du leder efter en virksomhed, der vil give dig og dine klienter pålidelige data til analyse for dit daglige arbejde - kontakt os. Vi kan oprette en research strategi, et brandet panel samt udvikle og analysere de nødvendige data for dig.

TGM Research Affiliate programmes

Affiliate

Hvis du er en udgiver af indhold på Internettet, og du ønsker at tjene penge på den trafik, du skaber - tilmeld dig vores partnerprogram. Placer vores research på din online plads og tjen penge. (Link til oplysninger om partnerprogram).

Interesseret i at være med?

Deltag i vores globale team. Vi byder stor tænkning velkommen og belønner stort arbejde.
Tjek hvem vi leder efter i øjeblikket: