Skip to main content
NÅ UD HVOR SOM HELST NEMT
3 milliarder mennesker i mere end 120 lande lige ved hånden

Vi tror på nye teknologier, så vi brugte meget tid på at udvikle det perfekte værktøj for researchere.

NÅ UD HVOR SOM HELST NEMT

3 milliarder mennesker i mere end 120 lande lige ved hånden

Vi tror på nye teknologier, så vi brugte meget tid på at udvikle det perfekte værktøj for researchere.

KEND FORSKELLEN

Nå ud globalt, tænk lokalt - med vores paneler er det yderst muligt.

PANEL

E-mail- eller SMS-invitationer sendes til vores højt profilerede online og mobil paneler. Respondenterne rekrutteres fra forskellige kilder for at få det bedst mulige sample. Hver paneldeltager beskrives detaljeret, så vi kan målrette vores spørgeskemaundersøgelser præcist. Dette forkorter tiden, der bruges på indsamling af data og reducerer omkostningerne ved at udføre undersøgelsen.

DYNAMISK SAMPLING

Vi når ud til brugere af globale mobilnetværk af udgivere som sociale mobilnetværk, spil, apps, IM -tjenester, nyhedswebsteder, portaler, hjemmesider osv., hvilket giver dig mulighed for at nå meget specifikke målgrupper, som normalt er svære at finde på paneler. De er autentiske internetbrugere og deres svar vil være mere i overensstemmelse med forbrugernes virkelige holdninger.

Uanset hvor du har brug for at overvåge dit brand, vil vores internationale metode give dig adgang til vores 85 proprietære paneler over hele verden og en unik rækkevidde via vores omfattende netværk af partnere i mere end 130 lande.

Først og fremmest kan vi opnå længere afdragsfri perioder, takket være undersøgelsens brede målgruppe. For det andet kan vi gennem den dynamiske samplingsmetode, hvor vi spørger almindelige internetbrugere i deres typiske internetmiljø om deres meninger, se holdninger og meninger, der tæt reflekterer dine forbrugeres virkelige følelser og synspunkter.

AT KØRE ET PANEL ER LIGESOM AT VÆRE EN GOD HYRDE

På den ene side bekymrer vi os om kundetilfredshed - om at levere de bedste kvalitetsdata. Derfor skal data og brugere konstant verificeres. Hver dag forbedrer vi panelbeskrivelsen for bedre at målrette meningsmålingerne. På den anden side forsøger vi at få paneldeltagerne til at føle sig værdsatte og være bevidste om værdien af deres arbejde.

TGM RESEARCH PANELER

Hvad gør vores paneler anderledes?

Vi arbejder hver dag på at sikre, at kvaliteten af de data, der indsamles via vores paneler, er de bedst mulige.

Rekruttering af flere kilder

TGM får sine paneldeltagere fra en lang række kilder, herunder tilknyttede netværk, e-mail tilmeldinger, marketingskampagner, loyalitetsprogrammer, sociale netværk, mobilapps og så videre. Dette eliminerer selektionsbias på grund af specifikke kilder, der ser skævt til bestemte profiler, og gør det valgte panel til et sandt repræsentativt sample af befolkningen.

Mikset Samplingstilgang

Selvom TGM er fleksibel i forhold til klientspecifikationer, anbefaler vi altid ikke at vælge respondenter udelukkende fra paneler. En kombination af respondenter fra online paneler og dynamisk sampling fungerer normalt bedst. Dynamisk sampling modvirker den "professionelle spørgeskema-tager-effekt". Disse respondenter rekrutteres i nu'et og er generelt ikke en del af eksisterende paneler, og de har aldrig besvaret nogen spørgeskemaundersøgelser før. Derfor er de friske og har en tendens til at have objektive og mere ærlige svar.  

Streng kvalitetskontrol

TGM anvender en bred vifte af teknologiaktiverede kvalitetskontroller, der muliggør indsamling af relevante data. Disse foranstaltninger omfatter avanceret digitalt fingeraftryk for at sikre fraværet af dobbeltsvar, trick spørgsmål for at identificere skødesløse respondenter, tjekke for menneske vs. bot og omfattende geografisk placeringskontrol blandt andre. TGM overholder alle ESOMAR-reglerne, herunder en dobbelt tilmeldings-proces for paneldeltagere, og dets regler for dataindsamling.

Dyb profilering

TGM går langt ud over de generelle demografiske profildetaljer, så klienter kan få den mest relevante sample. Hundredvis af datapunkter indsamles og gemmes for hver paneldeltager, fx virksomhedens indtægter/industri, drikkepræferencer og hyppighed, sundhedsforhold, uddannelse, elektronik ejerskab samt rejsehistorie og præferencer, for blot at nævne nogle få.

Panelengagement og respondentoplevelse

For at få meningsfulde svar på undersøgelser skal panelmedlemmer være interesserede og virkelig involveret i forskning. TGM lægger stor vægt på at motivere panelmedlemmer ved at tilbyde attraktive incitamenter, en god grænseflade, mobilvenlige spørgeskemaer og blandt andet etablere en mangfoldighed af opgaver. Svarene overvåges regelmæssigt, og respondenter, der mister interessen, droppes fra panelerne.

Databeskyttelse

TGM overholder ICC/ESOMAR-standarderne for datasikkerhed. Alle data og projektmaterialer fra TGM-panelmedlemmer og klienter gemmes på sikre servere. Serverlokalerne er sikret mod uautoriseret adgang ved hjælp af firewalls, datakryptering, IP-baserede tilladelser, CCTV og adgangskontrol med swipe kort blandt andre sikkerhedsforanstaltninger. Desuden krypterer TGM filstier eller videoindhold for at forhindre og reducere den lethed, hvormed materialer kan hentes fra en undersøgelse. TGM sælger ikke sine data til nogen og er også GDPR-kompatibel. Paneldeltagere har mulighed for når som helst at få adgang til deres data og afmelde dem.

VORES DATA KVALITET STANDARD

Hvordan får man pålidelige data?
TGM Research Early fraud detection
   Tidlig opdagelse af bedrageri
  • Avanceret digitalt fingeraftryk (ved hjælp af IP-adresse, browser cookies og andre egenskaber ved en enhed)
  • Fjern eventuelle mistænkelige IP-adresser - proxyer, serverfarme samt ikke korrekte geografiske placeringer
  • Multifaktor rekruttering/screening af spørgeskema
TGM Research ongoing quality check
    Løbende kvalitetskontrol
  • Swear Test
  • Undersøgelsens samlede tid
  • Gennemsnitlig tid pr. spørgsmål
  • Automatisk blokering af grove respondenter
  • Efterbehandling af datarensning
postprocessing data cleaning TGM Research
    Besvar kvalitetskontrol ved hjælp af indbyggede
  • SurveyGizmo-værktøjer
  • Data af lav kvalitet puttes i karantæne og fjernes derefter fra den endelige datafil (nogle gange efter yderligere manuel gennemgang)
Branded Panel TGM
BRANDED PANEL

For at få paneldeltagere, der er mere velegnede til dine specifikke behov, især til langdistancesporinger og kvalitative fællesskaber.

Industry Panel TGM Research
INDUSTRIPANEL

Hos TGM Research ved vi af erfaring, at en virksomheds specialisering har en betydelig indvirkning på dets research behov. Derfor har vi skabt dedikerede tjenester for udvalgte industrier.

Få bedre svar. Hurtigere.

TGM Research Panel Audience giver adgang til millioner af respondenter, der venter på at tage din undersøgelse.