Skip to main content

Online panel i Costa Rica | Markedsundersøgelse i Costa Rica

Laver du mobil eller online markedsundersøgelse i Costa Rica? Ved du ikke, hvor du skal starte med dit b2b- eller forbrugermarkedsundersøgelsesprojekt, eller hvor du kan finde et online panel? Vi tilbyder markedsundersøgelser der! Læs vores tip, land og tal fra TGM Panel Costa Rica for at hjælpe dig med at få succes. Glem ikke at bede os om vores lokale ekspertise med online paneler i Costa Rica! 

Overblik over Costa Rica

Indfødt navn

República de Costa Rica

Lokalt sprog

Spansk

Costa Rica hovedstad

San José

Nøglebyer

San José, Puerto Limón, Alajuela

Befolkning

4.99M / urban 80%

Median Alder

33,6 år gammel

Internetbrugere

86%

Smartphone-brugere

82%

Laptop / pc-brugere

Data ikke tilgængelige

Aktive brugere af sociale medier

72%

BNP I alt (OPP)

$95.791 billion / $18,651 (Per indbygger)

Costa Rica nationale motto: Vivan siempre el trabajo y la paz / Længe leve arbejde og fred

Planlægger du forbrugermarkedsundersøgelse eller online undersøgelse i Costa Rica?

VORES ONLINE PANELER I COSTA RICA

Hvorfor bruge TGM mobil og online panel i Costa Rica?

TGM Research ejer et dobbelt opt-in online panel i Costa Rica, der er rekrutteret fra flere kilder til at være nationalt repræsentativt og upartisk. TGM og dets partners online paneler bruges udelukkende til markedsundersøgelser. Vores markedsundersøgelses-panel er en gruppe af respondenter, der er rekrutteret på forhånd og har accepteret at deltage i markedsundersøgelsesprojekter: herunder kvantitativ eller kvalitativ research: såsom online spørgeskema-undersøgelser, dybdegående interviews (IDI'er), fokusgrupper, diskussionsforum eller IHUT'er.

Nedenfor finder du gennemførlighedsopdelingen for markedsundersøgelser i Costa Rica med hensyn til køn, alder og region. Hvis du leder efter yderligere opdeling, kontakt os venligst.

Aktiv panelgruppe

4,890

Kønsfordeling af paneldeltagere

Køn

TGM

Folketælling

Hankøn

54%

50%

Hunkøn

46%

50%

 

Aldersgruppefordeling

Alder

TGM

Folketælling

15-19

12%

10%

20-24

22%

11%

25-29

20%

11%

30-34

15%

10%

35-39

13%

9%

40-49

12%

16%

50+

6%

32%

 

Landsdækkende rækkevidde

Ingen grund til at fokusere på én bestemt by eller provins i Costa Rica. Med TGMs mobil panel kan du interviewe folk fra alle steder i Costa Rica; hvilket betyder en bedre samplingsplan, en bedre repræsentation og en bedre ekstrapolering af data for din kvantitative research analyse eller kvalitative research projekter.

Omkostning

Dine feltarbejdeomkostninger er meget lavere, fordi spørgeskemaundersøgelser er selvadministrerede. Du kan foretage hurtig og let research oftere, med en større gruppe, der passer til dine behov.

Hastighed

Ved hjælp af mobil og online teknologi kan du hurtigt nå ud til tusinder af respondenter for at få udfyldt din undersøgelse på få timer og opfylde dine kvoter.

Sampelkvalitet

Lavere omkostninger bør ikke påvirke kvaliteten af dine online undersøgelser. Hos TGM Research tager vi datakvalitet meget seriøst med en centraliseret og standardiseret streng procedure for panelrekruttering, panelstyring og kvalitetskontrol under hele markeds-undersøgelsen.

Vi bruger vores unikke digitale fingeraftryksteknologi og logiske tests til at måle engagement og tillid for hver af de adspurgte, der skal udfylde dine online spørgeskema-undersøgelser.

Respondentoplevelse

Deltagere er brændstoffet i vores industri. På TGM tænker vi ikke kun mobil først for respondenterne, men vi designer også optimerede og sjove undersøgelser for vores paneldeltagere. 

Takket være vores generøse belønningsordning, der virkelig belønner respondenterne for deres tid og indsats, er TGM en af de hurtigst voksende online research virksomheder globalt - med de højeste svarprocenter og tilfredshedsresultater.

Vi tilbyder flere muligheder med hensyn til indfrielse af belønninger: via PayPal, GCodes®, kontanter, som mobile top-ups, ved hjælp af Transferwise, Revolut, Payoneer, Paysera, bankoverførsel eller via online kuponer.

Forskellige typer af markedsundersøgelser er tilgængelige

Med vores markedsundersøgelse panel i Costa Rica kan du udføre både kvantitativ research og kvalitative markedsundersøgelsesprojekter - inklusiv populære forbrugermarkedsundersøgelser såvel som mere specialiserede (sundheds research, detail research, teknologi research, sociale research tjenester og andet).

TGM Research panelside: TGM Panel Costa Rica