Skip to main content

Online panel i Puerto Rico | Markedsundersøgelse i Puerto Rico

Laver du mobil eller online markedsundersøgelse i Puerto Rico? Ved du ikke, hvor du skal starte med dit b2b- eller forbrugermarkedsundersøgelsesprojekt, eller hvor du kan finde et online panel? Vi tilbyder markedsundersøgelser der! Læs vores tip, land og tal fra TGM Panel Puerto Rico for at hjælpe dig med at få succes. Glem ikke at bede os om vores lokale ekspertise med online paneler i Puerto Rico! 

Overblik over Puerto Rico

Indfødt navn

Estado Libre Asociado de Puerto Rico

Lokalt sprog

Spansk, Engelsk

Hovedstad i Puerto Rico

San Juan

Nøglebyer

San Juan

Befolkning

3M / urban 94%

Median Alder

38,2 år gammel

Internetbrugere

85%

Smartphone-brugere

79%

Laptop / pc-brugere

Data ikke tilgængelige

Aktive brugere af sociale medier

57%

BNP I alt (OPP)

$128.556 billion / $41,198 (Per indbygger)

Puerto Ricos nationale motto: Joannes est nomen ejus / John er hans navn

Planlægger du forbrugermarkedsundersøgelse eller online undersøgelse i Puerto Rico?

VORES ONLINE PANELER I PUERTO RICO

Hvorfor bruge TGM mobil og online panel i Puerto Rico?

TGM Research ejer et dobbelt opt-in online panel i Puerto Rico, der er rekrutteret fra flere kilder til at være nationalt repræsentativt og upartisk. TGM og dets partners online paneler bruges udelukkende til markedsundersøgelser. Vores markedsundersøgelses-panel er en gruppe af respondenter, der er rekrutteret på forhånd og har accepteret at deltage i markedsundersøgelsesprojekter: herunder kvantitativ eller kvalitativ research: såsom online spørgeskema-undersøgelser, dybdegående interviews (IDI'er), fokusgrupper, diskussionsforum eller IHUT'er.

Nedenfor finder du gennemførlighedsopdelingen for markedsundersøgelser i Puerto Rico med hensyn til køn, alder og region. Hvis du leder efter yderligere opdeling, kontakt os venligst.

Aktiv panelgruppe

1,140

Kønsfordeling af paneldeltagere

Køn

TGM

Folketælling

Hankøn

 29%

45%

Hunkøn

 71%

52%

 

Aldersgruppefordeling

Alder

TGM

Folketælling

15-19

 9%

9%

20-24

 17%

9%

25-29

 10%

9%

30-34

 11%

9%

35-39

 13%

9%

40-49

 19%

16%

50+

 20%

39%

 

Landsdækkende rækkevidde

Ingen grund til at fokusere på én bestemt by eller provins i Puerto Rico. Med TGMs mobil panel kan du interviewe folk fra alle steder i Puerto Rico; hvilket betyder en bedre samplingsplan, en bedre repræsentation og en bedre ekstrapolering af data for din kvantitative research analyse eller kvalitative research projekter.

Omkostning

Dine feltarbejdeomkostninger er meget lavere, fordi spørgeskemaundersøgelser er selvadministrerede. Du kan foretage hurtig og let research oftere, med en større gruppe, der passer til dine behov.

Hastighed

Ved hjælp af mobil og online teknologi kan du hurtigt nå ud til tusinder af respondenter for at få udfyldt din undersøgelse på få timer og opfylde dine kvoter.

Sampelkvalitet

Lavere omkostninger bør ikke påvirke kvaliteten af dine online undersøgelser. Hos TGM Research tager vi datakvalitet meget seriøst med en centraliseret og standardiseret streng procedure for panelrekruttering, panelstyring og kvalitetskontrol under hele markeds-undersøgelsen.

Vi bruger vores unikke digitale fingeraftryksteknologi og logiske tests til at måle engagement og tillid for hver af de adspurgte, der skal udfylde dine online spørgeskema-undersøgelser.

Respondentoplevelse

Deltagere er brændstoffet i vores industri. På TGM tænker vi ikke kun mobil først for respondenterne, men vi designer også optimerede og sjove undersøgelser for vores paneldeltagere. 

Takket være vores generøse belønningsordning, der virkelig belønner respondenterne for deres tid og indsats, er TGM en af de hurtigst voksende online research virksomheder globalt - med de højeste svarprocenter og tilfredshedsresultater.

Vi tilbyder flere muligheder med hensyn til indfrielse af belønninger: via PayPal, GCodes®, kontanter, som mobile top-ups, ved hjælp af Transferwise, Revolut, Payoneer, Paysera, bankoverførsel eller via online kuponer.

Forskellige typer af markedsundersøgelser er tilgængelige

Med vores markedsundersøgelse panel i Puerto Rico kan du udføre både kvantitativ research og kvalitative markedsundersøgelsesprojekter - inklusiv populære forbrugermarkedsundersøgelser såvel som mere specialiserede (sundheds research, detail research, teknologi research, sociale research tjenester og andet).