Skip to main content

Online panel i Sverige | Markedsundersøgelse i Sverige

Laver du mobil eller online markedsundersøgelse i Sverige? Ved du ikke, hvor du skal starte med dit b2b- eller forbrugermarkedsundersøgelsesprojekt, eller hvor du kan finde et online panel? Vi tilbyder markedsundersøgelser der! Læs vores tip, land og tal fra TGM Panel Sverige for at hjælpe dig med at få succes. Glem ikke at bede os om vores lokale ekspertise online paneler i Sverige!

Overblik over Sverige

Indfødt navn

Sverige

Lokalt sprog

Svensk

Sveriges hovedstad

Stockholm

Nøglebyer

Stockholm, Västra Götaland, Skåne

Befolkning

10M / 88% i byer

Medianalder

41 år gammel

Internetbrugere

96%

Smartphone-brugere

88%

Laptop / pc-brugere

92%

Aktive brugere af sociale medier

72%

BNP I alt (OPP)

$567 milliarder / $54,474 (Per indbygger)

Sveriges nationale motto: Intet officielt motto

Planlægger du forbrugermarkedsundersøgelse eller online undersøgelse i Sverige?

VORES ONLINE PANELER I SVERIGE

Hvorfor bruge TGM mobil og online panel i Sverige?

TGM Research ejer et dobbelt opt-in online panel i Sverige der er rekrutteret fra flere kilder til at være nationalt repræsentativt og upartisk. TGM og dets partners online paneler bruges udelukkende til markedsundersøgelser. Vores markedsundersøgelses-panel er en gruppe af respondenter, der er rekrutteret på forhånd og har accepteret at deltage i markedsundersøgelsesprojekter: herunder kvantitativ eller kvalitativ research: såsom online spørgeskema-undersøgelser, dybdegående interviews (IDI'er), fokusgrupper, diskussionsforum eller IHUT'er.

Nedenfor finder du gennemførlighedsopdelingen for markedsundersøgelser i Sverige med hensyn til køn, alder og region. Hvis du leder efter yderligere opdeling, kontakt os venligst.

Aktiv panelgruppe

23,420

Kønsfordeling af paneldeltagere

Køn

TGM

Folketælling

Hankøn

46%

50%

Hunkøn

54%

50%

Aldersgruppefordeling

Alder

TGM

Folketælling

15-19

3%

6%

20-24

5%

8%

25-29

7%

8%

30-34

7%

8%

35-39

7%

7%

40-49

16%

16%

50+

55%

46%

Landsdækkende rækkevidde

Ingen grund til at fokusere på én bestemt by eller provins i Sverige. Med TGMs mobil panel kan du interviewe folk fra alle steder i Sverige; hvilket betyder en bedre samplingsplan, en bedre repræsentation og en bedre ekstrapolering af data for din kvantitative research analyse eller kvalitative research projekter.

Omkostning

Dine feltarbejdeomkostninger er meget lavere, fordi spørgeskemaundersøgelser er selvadministrerede. Du kan foretage hurtig og let research oftere, med en større gruppe, der passer til dine behov.

Hastighed

Ved hjælp af mobil og online teknologi kan du hurtigt nå ud til tusinder af respondenter for at få udfyldt din undersøgelse på få timer og opfylde dine kvoter.

Sampelkvalitet

Lavere omkostninger bør ikke påvirke kvaliteten af dine online undersøgelser. Hos TGM Research tager vi datakvalitet meget seriøst med en centraliseret og standardiseret streng procedure for panelrekruttering, panelstyring og kvalitetskontrol under hele markeds-undersøgelsen.

Vi bruger vores unikke digitale fingeraftryksteknologi og logiske tests til at måle engagement og tillid for hver af de adspurgte, der skal udfylde dine online spørgeskema-undersøgelser.

Respondentoplevelse

Deltagere er brændstoffet i vores industri. På TGM tænker vi ikke kun mobil først for respondenterne, men vi designer også optimerede og sjove undersøgelser for vores paneldeltagere.

Takket være vores generøse belønningsordning, der virkelig belønner respondenterne for deres tid og indsats, er TGM en af de hurtigst voksende online research virksomheder globalt - med de højeste svarprocenter og tilfredshedsresultater.

Vi tilbyder flere muligheder med hensyn til indfrielse af belønninger: via PayPal, GCodes®, kontanter, som mobile top-ups, ved hjælp af Transferwise, Revolut, Payoneer, Paysera, bankoverførsel eller via online kuponer

Forskellige typer af markedsundersøgelser er tilgængelige

Med vores markedsundersøgelse panel i Sverige kan du udføre både kvantitativ research og kvalitative markedsundersøgelsesprojekter - inklusiv populære forbrugermarkedsundersøgelser såvel som mere specialiserede (sundheds research, detail research, teknologi research, sociale research tjenester og andet)

TGM Research panelside: TGM Panel Sverige