Skip to main content

Online panel i Vietnam | Markedsundersøgelse i Vietnam

Laver du mobil eller online markedsundersøgelse i Vietnam? Ved du ikke, hvor du skal starte med dit b2b- eller forbrugermarkedsundersøgelsesprojekt, eller hvor du kan finde et online panel? Vi tilbyder markedsundersøgelser der! Læs vores tip, land og tal fra TGM Panel Vietnam for at hjælpe dig med at få succes. Glem ikke at bede os om vores lokale ekspertise med online paneler i Vietnam!

Mobile and online research panel in Vietnam

Oversigt over Vietnam

Indfødt navn

Việt Nam

Local langague

Tiếng Việt (Vietnamese)

Vietnams hovedstad

Hà Nội (Hanoi)

Nøglebyer

Ho Chi Minh City, Da Nang, Can Tho, Hai Phong

Befolkning

97M / 36% i byer

Median Alder

32.6 years old

Internetbrugere

66%

Smartphones Users

64%

Laptop / pc-brugere

43%

Active Social Media users

64%

BNP I alt (OPP)

$770.2 billion / $8,066 (Per indbygger)

Vietnams nationale motto: Ðộc lập, Tự do, Hạnh phúc / Uafhængighed, frihed og lykke

Planlægger du forbrugermarkedsundersøgelse eller online undersøgelse i Vietnam?

VORES ONLINE PANELER I VIETNAM

Hvorfor bruge TGM mobil og online panel i Vietnam?

TGM Research ejer et dobbelt opt-in online panel i Vietnam, der er rekrutteret fra flere kilder til at være nationalt repræsentativt og upartisk. TGM og dets partners online paneler bruges udelukkende til markedsundersøgelser. Vores markedsundersøgelses-panel er en gruppe af respondenter, der er rekrutteret på forhånd og har accepteret at deltage i markedsundersøgelsesprojekter: herunder kvantitativ eller kvalitativ research: såsom online spørgeskema-undersøgelser, dybdegående interviews (IDI'er), fokusgrupper, diskussionsforum eller IHUT'er.

Nedenfor finder du gennemførlighedsopdelingen for markedsundersøgelser i Vietnam med hensyn til køn, alder og region. Hvis du leder efter yderligere opdeling, kontakt os venligst.

Aktiv panelgruppe

33,021

Kønsfordeling af paneldeltagere

Køn

TGM

Folketælling

Hankøn

54%

49%

Hunkøn

46%

51%

Aldersgruppefordeling

Alder

TGM

Folketælling

15-19

22%

9%

20-24

27%

9%

25-29

24%

9%

30-34

13%

9%

35-39

6%

10%

40-49

6%

22%

50+

2%

33%

 

Regionsfordeling

By

Panelfordeling

Ho Chi Minh City

23%

Hanoi

24%

Da Nang, Hai Phong, Can Tho

7%

   

Main cities

47%

Secondary cities

30%

Rural

23%

Landsdækkende rækkevidde

Ingen grund til at fokusere på én bestemt by eller provins i Vietnam. Med TGMs mobil panel kan du interviewe folk fra alle steder i Vietnam; hvilket betyder en bedre samplingsplan, en bedre repræsentation og en bedre ekstrapolering af data for din kvantitative research analyse eller kvalitative research projekter.

Omkostning

Dine feltarbejdeomkostninger er meget lavere, fordi spørgeskemaundersøgelser er selvadministrerede. Du kan foretage hurtig og let research oftere, med en større gruppe, der passer til dine behov.

Hastighed

Ved hjælp af mobil og online teknologi kan du hurtigt nå ud til tusinder af respondenter for at få udfyldt din undersøgelse på få timer og opfylde dine kvoter.

Sampelkvalitet

Lavere omkostninger bør ikke påvirke kvaliteten af dine online undersøgelser. Hos TGM Research tager vi datakvalitet meget seriøst med en centraliseret og standardiseret streng procedure for panelrekruttering, panelstyring og kvalitetskontrol under hele markeds-undersøgelsen.

Vi bruger vores unikke digitale fingeraftryksteknologi og logiske tests til at måle engagement og tillid for hver af de adspurgte, der skal udfylde dine online spørgeskema-undersøgelser.

Respondentoplevelse

Deltagere er brændstoffet i vores industri. På TGM tænker vi ikke kun mobil først for respondenterne, men vi designer også optimerede og sjove undersøgelser for vores paneldeltagere.

Takket være vores generøse belønningsordning, der virkelig belønner respondenterne for deres tid og indsats, er TGM en af de hurtigst voksende online research virksomheder globalt - med de højeste svarprocenter og tilfredshedsresultater.

Vi tilbyder flere muligheder med hensyn til indfrielse af belønninger: via PayPal, GCodes®, kontanter, som mobile top-ups, ved hjælp af Transferwise, Revolut, Payoneer, Paysera, bankoverførsel eller via online kuponer.

Forskellige typer af markedsundersøgelser er tilgængelige

Med vores markedsundersøgelse panel i Vietnam kan du udføre både kvantitativ research og kvalitative markedsundersøgelsesprojekter - inklusiv populære forbrugermarkedsundersøgelser såvel som mere specialiserede (sundheds research, detail research, teknologi research, sociale research tjenester og andet)

TGM Research panelside: TGM Panel Vietnam